Föreningen Norden på Åland r.f.

Hem » ALLMÄNT » Föreningen Norden på Åland r.f. söker verksamhetsledare

Föreningen Norden på Åland r.f. söker verksamhetsledare

Föreningen Norden på Åland rf. söker en ny verksamhetsledare då vår nuvarande går i pension.

Verksamhetsledaren lyder direkt under föreningens styrelse och leder föreningens verksamhet, bereder ärenden inför styrelsen samt verkställer dess beslut. Verksamhetsledaren har det övergripande ansvaret för föreningens ekonomi, administration, projekt och övrig verksamhet samt fungerar som förman för de projektanställda inom föreningen.

Vi ser gärna att du är en social person som står för ordning och reda och kan formulera dig väl i text och tal. Du får gärna ha en bakgrund inom förvaltning och administration, ha en lämplig utbildning eller ha en samlad lämplig arbetserfarenhet.

Meriterande är kännedom till det nordiska samarbetet samt relevant yrkesbakgrund.

Då arbetet kräver samarbetsförmågor med flera samhällsinstanser lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänstgöringsgraden är 75% av heltid. Landskapets allmänna tjänstekollektivavtal tillämpas.

Lön enligt löneklass D3 vilket innebär en minimilön om 3103,99 € vid 100% tjänstgöringsgrad förutom ett allmänt lönetillägg och erfarenhetstillägg.

Lön enligt överenskommelse. Prövotid 6 månader.

Tillträde i april-maj eller enligt överenskommelse.

Ansökningstiden går ut fredag 04.03 kl. 15.00

Föreningen Norden på Ålands uppgift är att stärka och utveckla de nordiska folkens samverkan, att sprida information om det nordiska samarbetet och dess organisation samt om de övriga nordiska ländernas språk, kultur, historia och samhällsliv. Dessutom bedriver föreningen utåtriktad information i Norden om Åland. Ytterligare information hittar du på föreningens hemsida www.norden.ax  och föreningens Facebooksida.

Förutom medlemsavgifter finansieras föreningen av olika projektanslag.

För frågor om tjänsten hänvisas till verksamhetsledare Bror Myllykoski, tel. 17279, mobil 0457 3430505 eller e-post bror.myllykoski@norden.ax eller styrelsens ordförande Maiken Poulsen Englund på Messenger.

Välkommen med din ansökan och meritförteckning.