Föreningen Norden på Åland r.f.

Hem » ALLMÄNT » Välkommen till sommarseminariet ”Tango över gränserna – Finland 100 år”!

Välkommen till sommarseminariet ”Tango över gränserna – Finland 100 år”!

Kom med och diskutera *Norden i Finland 100 år* i form av regionala utbyten och traditioner i regionen Österbotten och Västerbotten. Vi lär oss mer om vilka dörrar det nordiska och regionala samarbetet öppnar för unga och under denna festliga helg lär vi oss de första dansstegen i finsk tango!

Pohjola-Nordens Ungdomsförbund och Nordjobb Finland inbjuder nordjobbare och medlemmar i PNU och de nordiska systerorganisationerna till sommarseminariet ”Tango över gränserna – Finland 100 år” 7–9.7.2017 i Vasa och Seinäjoki. Under seminariet diskuterar vi hur unga kan bäst utnyttja arbetsmöjligheterna i Norden för att skapa en drömkarriär. Naturligtvis måste vi också lära oss finsk tango – vi besöker Seinäjoki där det ordnas ”Tangomarknad”, ett megastort evenemang som firar den melankoliska finska tangon med hundra tusen besökare. Utöver det njuter vi av de soliga finska sommarkvällarna vid vattnet och badar bastu i traditionell finsk anda.

Evenemanget kostar 35 euro. I priset ingår programmet, mat, inkvartering, transport och inträdesbiljetter. Resor till och från Vasa på egen bekostnad – nordjobbare (som nordjobbar i Finland) får dock reseersättning som täcker också dessa resor inom Finland. Det finns 24 platser. Anmäl dig senast den 15.6.2017. Anmälningen görs här: ANMÄLNINGEN.

Det preliminära programmet och ytterligare information finns här: Evenemangets hemsida

Låt tangon svepa dig med och fira det 100-åriga Finlands traditioner med oss i sommar! 🙂

MVH Pohjola-Nordens Undgomsförbund & Nordjobb Finland

Annonser