Föreningen Norden på Åland r.f.

Hem » ALLMÄNT » Föreningen söker praktikant för sommmaren

Föreningen söker praktikant för sommmaren

Söker du högskolepraktik för sommaren? Skulle det vara intressant att göra det i ett nordiskt sammanhang?

Föreningen Norden på Åland söker högskolepraktikant för sommaren 2013 med uppdrag att fungera som projektassistent vid Nordjobb på Åland.

Projektassistenten jobbar bland annat med att bistå projektledaren vid tillsättandet av Nordjobbare till arbetsplatser på Åland, ordna med bostadsarrangemangen och bistå med Nordjobbarnas varande på Åland. Det finns möjlighet att utforma ansvarsområden utifrån intresse och kunskap. Projektassistenten kommer även att ha huvudansvaret för utformningen av ett digert fritidsprogram för nordjobbarna under sommaren samt ansvara för fritidsprogrammets ekonomi. Nordjobbarna kommer att ha dig som kontaktperson, så du kommer att bistå dem i praktiska frågor samt informera dem om allt de bör veta inför och under sommaren.

Vi söker en person som har ett stort engagemang i allt den företar sig. Du bör ha sinne för organisation och ledning, men även ha en stor social talang och ha lätt för att träffa nya människor från våra nordiska grannländer. Du bör ha utmärkta kunskaper i svenska. God muntlig förståelse i finska och övriga skandinaviska språk är också ett plus. Kunskaper i webb-hantering, sociala medier och lokalkännedom om Åland ses som meriterande. Den sökande bör ha körkort. Vi hoppas att detta arbete intresserar just DIG med sinne för både samarbete och självständigt arbete. Den sökande skall även ha tillgång till delfinaisiering av praktiken från högskola eller universitet.

Låter detta intressant? Ta då kontakt!